We zitten nog met blosjes op de wangen na een hele toffe avond. Voor een nieuwe school gingen we deze week op kennismakingsexpeditie met geïnteresseerde ouders.

We hadden er natuurlijk voor kunnen kiezen de school met een powerpoint te presenteren, maar veel waardevoller vonden we het om samen onze school te ervaren. Een school waar we 50 weken per jaar onderwijs op maat bieden en ouders, kinderen en leerkrachten meedenken en meebeslissen. Tijdens de expeditie spraken ouders over wat zij belangrijk vinden voor onze school die in 2019 in Beek-Ubbergen mag starten.

Waar we 3,5 jaar geleden nog met z’n tweeën begonnen, waren we nu met een boomgaard vol mensen die geloven in beter onderwijs. Diezelfde avond kwamen de eerste aanmeldingen binnen.

In de komende week zullen we alle goede vragen die nog leven, beantwoorden op deze website. Wil je op de hoogte blijven? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Dank aan alle ouders, ons team van bevlogen expeditieleiders Tim Klaassen, Joris van Meel, Marthijn Manders, wethouder Annelies Visser en het Kulturhus.