We zijn een nieuwe school. Een basisschool voor jonge pioniers die 50 weken per jaar van 8-18 uur open is. Wij mogen bij voldoende belangstelling in 2019 starten in Beek.

Op 28 augustus organiseren we een kennismakingsexpeditie waarbij geïnteresseerde ouders de school en elkaar leren kennen. Verwacht geen lange presentatie. We vinden het veel interessanter om samen in gesprek te gaan over jouw en onze ideeën en inzichten voor de school. Wil je daarbij zijn? Meld je dan nu aan door op deze link te klikken!

Voor wie?
Ouders van kinderen in de leeftijd van 2-6 jaar*.

Ons doel
Ons doel is dat je aan het einde van de avond goed hebt kunnen ervaren of jij en je kind(eren) je thuis zullen voelen op onze school en of je zin hebt om mee te bouwen. Daarnaast hebben we als doel om inzicht te krijgen in het aantal geïnteresseerde ouders voor een nieuwe school. Want alleen als de belangstelling groot genoeg is, kunnen we starten.

Ik ben leerkracht, gemeenteraadslid, expert… Mag ik ook deelnemen? 
We zijn blij met je interesse en betrokkenheid. Passend bij onze onderwijsvisie willen we graag met aandacht kennis met je maken. Dat kan uiteraard niet als de groep heel groot is. Vandaar dat we verschillende expedities organiseren. Je kunt je dus nu nog niet aanmelden, maar wel na 28 augustus. Dan volgt nog een expeditie voor leerkrachten, eentje voor gemeenteraadsleden, wethouders en beleidsmedewerkers en voor onderwijsexperts. We houden je daarvan uiteraard zorgvuldig op de hoogte.

*wanneer we starten in 2019, doen we dat met een groep van kinderen tussen de 4 en 6 jaar. Mocht er grote belangstelling zijn van ouders van 7 jarigen, dan overwegen we een extra groep.