In onze vorige blog las je dat onze nieuwe basisschool goedkeuring heeft gekregen van het Ministerie van OC&W en we deze maand samen met de gemeente intensief op zoek zijn naar een geschikte locatie. Begin februari wordt duidelijk welke opties er zijn. 

Om uit deze opties een goede keuze te maken is het belangrijk te weten in welke kern van de gemeente Berg en Dal de grootste belangstelling is. 

Attendeer andere ouders/leerkrachten
Er zijn op dit moment meer dan 150 geïnteresseerden. Nu de school concreet van start mag, willen we belangstelling nogmaals peilen. Dan kunnen we de gemeente in hun besluitvorming goed informeren. 

Mocht je dus nog andere geïnteresseerde ouders of leerkrachten kennen, vraag hen vrijblijvend hun interesse te laten blijken
via www.eennieuweschool.com/interesse Goed te weten: als je al op onze mailinglist staat, hoef je je niet opnieuw aan te melden. 

Hebben jullie al zicht op een mooie locatie? 
We hebben van jullie veel mooie tips ontvangen. Die bespreken we intensief met de gemeente. Spannend is het wel. De gemeente heeft belang bij een zo betaalbaar mogelijke locatie. Dit is echter niet per definitie de meest geschikte voor de school, de kinderen, ouders en leerkrachten. Mocht je dus nog leegstaande gebouwen (van bedrijvenpand tot buurtcentrum) in de gemeente Berg en Dal weten die wellicht in aanmerking komen, mail een nieuwe school dan zeker even.