Vroeg jij je ook af wat het ministerie van OC&W nu eigenlijk had besloten over onze nieuwe basisschool? Wij ook (-; Heel veel telefoontjes met het ministerie rijker, hebben zij een eerste, voorlopig positief, advies gegeven. Alleen: we zijn wel uitgenodigd om woensdag 22 november onze aanvraag te verdedigen bij hetzelfde ministerie. Dus het is verre van een gelopen race….

Oh, hoezo dat dan? Een positief advies klinkt gunstig toch? 
Ja, dat vonden wij ook. Na een dubbelcheck van de jurist, heeft het ministerie toch wat vragen. Daarom heeft de ambtenaar van het ministerie van OC&W ons uitgenodigd. We zullen samen met hem, juristen van het ministerie en twee afgevaardigden van de gemeente het gesprek aangaan.

En nu?
Wish us luck! En duim voor ons op woensdag 22 november. We hopen je vervolgens zo snel mogelijk te laten weten wat het definitieve eindoordeel zal zijn.